Samenwerking

Met wie werk ik samen?

Graag werk ik samen met zorgaanbieders die een holistische visie hebben en die uit ervaring weten dat er geen quick-fixes bestaan. Dat het lichaam op verschillende wijzen ondersteuning verdiend op de weg naar een optimale balans. Deze zorgaanbieders erkennen ons specialisme: het herstellen van een gezonde ademhaling en stressreductie. Zo creëren we een win-win-win situatie! Je mag me (als zorgaanbieder) tippen als je een zorgaanbieder kent die in deze samenwerking past.

O V E R I J S E L

Body Release Release Deventer

Mathilde Scheffer
06-28399355
info@bsr-deventer.nl

Praktijkadres:
Van Calcarstraat 13
7415 CK Deventer

Behandeling op afspraak

Mathilde Scheffer

Body Stress Release therapeut  (Deventer)

Met behulp van Body Stress Release kan het lichaam opgeslagen stress (spierspanning) loslaten en is het weer in staat om vanuit een beter evenwicht te functioneren waardoor klachten verdwijnen.

Pijn of stijfheid in de rug, nek, heupen, knieën of het schoudergebied. Regelmatig hoofdpijn of migraine. In het verleden te maken gehad met een whiplash, een harde val of ongeluk. Hernia, spit of ischias. RSI klachten of een tenniselleboog. Tintelingen, gevoelloosheid of een zwaar gevoel in de armen, handen, benen of tenen. Kuitkrampen of onrustige benen. Burn-out klachten. Langere tijd weinig energie. Slaapproblemen. Problemen met de blaas, brandend maagzuur, een opgeblazen gevoel, misselijkheid, constipatie of diarree. Bij Menstruatieklachten.
Bij zwangerschap met blaasproblemen of bekkeninstabiliteit of rugklachten.

Body stress bij kinderen:

Klaagt uw kind over groeipijn? Is uw kind onrustig, kan het zich moeilijk concentreren op school of is het gediagnostiseerd met ADHD? Heeft uw kind slaapproblemen, blaas- of darmproblemen of een lage weerstand? Of plast uw kind nog in bed? Huilt uw baby voortdurend zonder aanwijsbare reden, is het onrustig of drinkt het slecht?
Neem contact op!

G E L D E R L A N D

Praktijk voor Natuurlijk Dieet en Voedingsadvies

Monique van Iwaarde
06-15353156
Arnhemseweg 578
7361 CP Beekbergen
info@voedingvaniwaarde.nl

Monique van Iwaarde

Natuurdiëtist (Beekbergen)

Ik ben Monique van Iwaarde. Ik heb jarenlang in de zakenreiswereld en luchtvaart gewerkt en ben me pas later gaan omscholen in de richting van de complementaire geneeskunde. Mijn interesse hierin kwam voort vanuit positieve ervaringen voor de behandeling van mijn eigen gezondheid. Nadat ik de opleiding Voeding en Diëtetiek (2014), Orthomoleculaire Therapie (2016) en diverse andere opleidingen op het gebied van de darmen, hormonen enz. had gevolgd, ben ik me gaan richten op het inzetten van voeding als medicijn (voedingsgeneeskunde), precies zoals Hippocrates, de belangrijkste grondlegger van de Westerse geneeskunde dit meer dan 2300 jaar geleden zei: “Laat voeding ons medicijn zijn en medicijn niet onze voeding”. Dit doe ik vanuit mijn eigen praktijk in Beekbergen. Door het doen van klinisch onderzoek (bloed, ontlasting, urine, speeksel en DNA) en systemisch te denken, probeer ik verbanden te leggen tussen de biochemie en de fysiologie van de mens. Ik kijk dus niet alleen naar de symptomen van mijn klanten, maar ook naar de werking van de onderliggende systemen. Aan de hand daarvan maak ik een dieet en/of suppletieadvies op maat helemaal afgestemd op jouw constitutietype en symptomen. Voor wat betreft voeding ligt mijn nadruk op pure en onbewerkte voeding dus eten dat bedoeld is om het lichaam te voeden i.p.v. te vullen.

N O O R D - H O L L A N D

Homeopathie Amsterdam-Noord

020-6234777 / 06-51421617
praktijk-trudyvandenberg@hetnet.nl
Spyridon Louisweg 106
1034 WR  Amsterdam-Noord

Trudy van den Berg

Arts voor Integrale Geneeskunde – Homeopathie  (Amsterdam)

Tijdens mijn studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam volgde ik de colleges homeopathie. Verrast door de holistische kijk op ziekte besloot ik tijdens de co-schappen een kijkje te nemen in de praktijk van een arts voor homeopathie in Amsterdam. Na deze indrukwekkende korte stage besloot ik homeopathie te gaan studeren.
In 1991 studeerde ik af als arts voor homeopathie aan de SHO te Wageningen en sindsdien werk ik in mijn eigen praktijk.
Daarnaast heb ik gewerkt als bedrijfsarts en als verpleeghuisarts. Sinds 1997 ben ik donorarts bij de Sanquin bloedbank.
Ik ben moeder van twee zoons.
Het gesprek met een patiënt is voor mij iedere keer weer boeiend. De zoektocht naar het meest passende middel voor deze unieke persoon is soms een hele studie, die ik met plezier doe. Het meest geniet ik van de kleine en soms grote wonderen die de kleine korreltjes die ik geef kunnen verrichten.

error: Content is protected !!