Vrouwen in verbinding

Heb jij ook behoefte aan verbinding met andere vrouwen? Om samen even te ontspannen, inspiratie op te doen, elkaar op ongedwongen wijze te ontmoeten en wellicht nieuwe vriendschappen te sluiten? Kom dan in Deventer naar Vrouwen in verbinding!

 

Iedere maand is er een avond voor en door vrouwen. Kom je de eerste keer samen met iemand? Dan betaal je ieder de helft!

Je kunt eerst een keer kijken of het wat voor je is, daarna kies je of je een jaar meedoet. Deze opzet zorgt ervoor dat wij echt een verbinding met elkaar aangaan, wat het contact kan verdiepen en zorgt voor een stukje veiligheid in de groep.

Praktische informatie:

Kosten: 1e keer los 25,- euro. Contant te voldoen bij de deur (of 12,50 euro wanneer je samen met een vriendin/collega/zus/buurvrouw voor het eerst komt). Wil je daarna aansluiten, dan betaal je 250,- euro voor de overige 10 bijeenkomsten. Er zijn 11 bijeenkomsten per jaar (niet in augustus i.v.m. zomervakantie). Je kunt ieder moment in het jaar instappen.
Lokatie: Activiteitencentrum ‘de Schalm’, Dreef 1 | 7414 EA Deventer
Tijd: maandagavond van 19.00 – 21.30 (met mogelijke uitloop naar 22.00 uur)
Data: Data: 16 augustus (pilot, gereduceerd tarief), 13 september, 25 oktober, 22 november en 13 december, 10 januari, 7 februari, 7 maart, 11 april, 9 mei, 6 juni en 4 juli. (Data voor 2022 staan nog niet helemaal vast.)
Vragen? Bel 06 28399355

In de zomervakantie doe ik een pilot op 16 augustus. Interesse? Geef je dan snel op! Kosten: 15,- euro. Kom je samen? Dan betaal je ieder 10,- euro.

Zo zien de avonden eruit:

We beginnen de avond met een lekker nummer waarop we dansen en even los mogen komen!

Een moment van bezinning volgt. Bestaande uit een geleide meditatie, bodyscan of mindfulness oefening waardoor je echt even helemaal tot jezelf komt.

Dan is er de gelegenheid om aan de hand van een thema ervaring en kennis uit te wisselen. We doen dit in kleine groepjes.

In de pauze is er ruimte om elkaar op ongedwongen wijze te ontmoeten.

Na de pauze laten we ons inspireren door een leuke mini workshop, onder leiding van een vrouw die hierin bedreven is! Iedere bijeenkomst een andere workshop.
En dan…vol energie weer naar huis!

Waarom deze groep Vrouwen in verbinding?

Het is van alle tijden dat vrouwen elkaar opzoeken om met elkaar lief en leed te delen. Maar in deze tijd is er veel van waar mensen elkaar kunnen treffen verdwenen. Fysiek (een dorpsplein of de waterput) maar ook qua tijd is er bijna geen ruimte meer om met elkaar gewoon ’te zijn’. En zeker nu, na de Coronacrisis waarin we allemaal thuis zaten, is het gemis van samenhang wellicht nog groter geworden.

Ik wil vrouwen de gelegenheid geven om samen te komen en een lach en een traan, een gevoel en een gedachte en de liefde voor het leven met elkaar te delen. Mijn wens is dat dit enige vorm van ontspanning brengt in jouw leven en je daardoor weer opgeladen bent voor de zorg die je hebt voor je naasten of het werk wat je doet. Maar vooral hoop ik dat je na deze avond weer geïnspireerd en met een lichter gevoel naar huis gaat!

Over mij…

Al een tijdje liep ik met het idee rond en ineens dacht ik: nu moet het er gewoon van komen! Zodoende ben ik in juni 2021 begonnen met het idee vorm te geven voor deze groep.
Ik kom uit een onderwijsnest, een gezin met 4 kinderen. Ik heb 15 jaar voor de klas gestaan in het basisonderwijs en sinds 2010 ben ik als therapeut werkzaam. Ik heb mijn eigen praktijk in Deventer en geef Body Stress Release, Energetische Atlascorrectie en Matrixcoaching. Het is prachtig om te doen, om te zien hoe mensen weer een stukje vertrouwen in hun lijf terugkrijgen en groeien naar meer ontspanning, gezondheid en geluk. Iets wat mijzelf ook aardig wat tijd en energie heeft gekost omdat mijn lijf ook ‘enige uitdagingen’ kende. Ik kan dit nu zien als een zegen want ik heb er veel van geleerd en deze kennis en ervaring is nu de basis voor mijn werk. Ook mijn partner Marc heeft een praktijk en geeft de Buteyko Ademwijzer training en Mindfulness. Samen hebben we vaak gesprekken over hoe we mensen kunnen begeleiden naar een betere gezondheid en is het een uitdaging om al onze ideeën op  de grond te zetten (we zijn allebei hooggevoelig en beelddenker en dit gaat soms alle kanten op!) In 2014 kwam ons boek ‘Ademhaling als medicijn’ uit en daar zijn we best trots op. Waar we ook trots op zijn is onze kinderen die inmiddels (bijna) volwassen zijn. Onze oudste, Martijn, is zijn MBO opleiding aan het afronden en is al druk doende als videograaf bij bruiloften wat hij met veel plezier doet. Onze jongste is bezig met haar VWO en kan prachtig tekenen en is ook erg muzikaal.
Dit is zo’n beetje mijn leven in een notendop. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel in het echt!

Ja, ik wil graag een keer meedoen en geef mij op!

error: Content is protected !!